Tarieven

Toegankelijk en ongecompliceerd

 

Advocatenkantoor Dex Legal denkt met u mee en garandeert u prijstransparantie. Ons uurtarief varieert tussen de EUR 145,- en EUR 225,- exclusief BTW per uur en is afhankelijk van diverse factoren zoals het belang van uw zaak, benodigde expertise en spoedeisendheid. Door ons wordt geen algemene of procentuele kantoortoeslag berekend.

Iedereen heeft wel eens juridisch advies en begeleiding nodig. Dan is het belangrijk dat er vertrouwen is, en goed contact. Joop Jansen van Dexlegal bood ons beiden. Hij gaf advies waardoor we veel duidelijkheid kregen in onze situatie, en legde goed uit waarom bepaalde acties wel of geen zin hadden. Dit is een advocaat die er niet op uit is om elke zaak voor de rechter te brengen, maar de waarde ziet van overleg en goede voorstellen. Joop is erg vriendelijk en is bovendien in staat snel de zaak te doorzien, waardoor hij ons veel kosten en tijd heeft bespaard.
K. Hoekstra

marketing- en communicatiespecialist, Zeekhoe Communicatie

Het is plezierig werken met Joop. Hij levert uitstekend werk tegen een redelijke prijs. Hij is betrokken en zonder nonsens.
Erwin Gilling

Directeur , Fiduce

Direct contact met een advocaat?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op