Personen- en familierecht & Erfrecht

Personen- en familierecht & Erfrecht

Ook op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht kan Dex Legal u voorzien van advies en bijstand in gerechtelijke procedures.

Als ondernemer kunt u immers betrokken raken in een echtscheiding. Een goede analyse van de huwelijkse voorwaarden is dan van essentieel belang. Wij proberen altijd om in overleg met uw ex-partner tot een regeling te komen, zeker als er kinderen zijn. Ook als u uw scheiding in goed overleg wenst af te wikkelen, kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een echtscheidingsconvenant, een ouderschapsplan of een berekening van kinder- en/of partneralimentatie. Is een onderlinge regeling niet mogelijk, dan staan wij u bij in een gerechtelijke procedure.

Bent u als ondernemer betrokken bij de afwikkeling van een nalatenschap, dan adviseren wij u bij de vragen die daarbij opkomen en bij eventuele geschillen. Ook hier streven wij in overleg met u zo veel mogelijk naar een minnelijke oplossing, maar staan we u zo nodig ook bij in een gerechtelijke procedure.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen toegang heeft tot een goede advocaat, staan wij ook cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand vindt u op www.rechtsbijstand.nl.

Dex Legal

Bezoekadres:
Bloemendaalseweg 163 II
2061 CJ Bloemendaal

Correspondentieadres:
Postbus 493
2100 AL Heemstede
M. 06 24 88 74 25 (Joop)

E. info@dexlegal.nl

Twitter @Dexlegal

Skype

Direct contact met een advocaat?
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel mij terug