Onze visie

Toegankelijk en ongecompliceerd

Advocatenkantoor Dex Legal biedt ondernemers maatwerk dienstverlening op een wijze die voor de ondernemer toegankelijk en ongecompliceerd is. Ons uitgangspunt is om zoveel mogelijk in het verlengde van u als ondernemer te handelen. Bij Advocatenkantoor Dex Legal kunt u altijd rekenen op een partijdige advocaat die opkomt voor uw belangen

“Ik wil graag weten waar ik aan toe ben voordat ik een advocaat inschakel. Duidelijkheid over de te verwachten kosten helpt mij bij het nemen van de beslissing om een zaak uit handen te geven.”

Mr Joop Jansen

Advocatenkantoor Dex Legal is opgericht door mr Joop Jansen, een gedreven advocaat en met jarenlange ervaring in de advocatuur.

“In 2005 kreeg ik de kans om in de avonduren aan de Universiteit van Leiden een studie rechten te volgen. In 2008 ben ik cum laude afgestudeerd, met als specialisatie ondernemingsrecht waarna ik bewust heb gekozen voor het beroep van advocaat. Ik ben sindsdien werkzaam geweest op een middelgroot en klein advocatenkantoor waarbij ik veel ervaring heb opgedaan. In 2019 heb ik de specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid aan de Grotius Academie afgerond. Het ondernemen is naar mijn mening onlosmakelijk verbonden met het beroep van advocaat. Het opzetten van een eigen advocatenkantoor was dan ook een logische stap.”

E:  joop@dexlegal.nl

M:  06 24 88 74 25

Mr Arie Johan van de Graaf

In september 2015 heeft mr Arie Johan van de Graaf zich aangesloten bij Advocatenkantoor Dex Legal.

“Vanaf april 1999 ben ik als advocaat bij een aantal kantoren in Amsterdam werkzaam geweest en heb ik mij gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, zowel nationaal als internationaal, met name op het gebied van contracten- en handelsrecht.

In september 2015 heb ik mij als partner aangesloten bij Advocatenkantoor Dex Legal in Heemstede. Daar heb ik mijn bestaande ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk uitgebreid met het personen- en familierecht en erfrecht. Ook ondernemers kunnen immers betrokken raken bij een echtscheiding of afwikkeling van een nalatenschap die hun onderneming en ondernemerschap direct raakt.”

Arie Johan van de Graaf adviseert en procedeert op het gebied van contracten- en handelsrecht, met name voor ondernemers. Tevens adviseert en procedeert hij op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht, zowel voor ondernemers (zzp’ers, dga’s) als voor particulieren. Hij is lid van de Vereniging Corporate Litigation, de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en de Duits-Nederlandse Advocatenvereniging.

E:  ajvdg@dexlegal.nl

M: 06 46 377 852

Dex Legal

Bezoekadres:
Adriaan Pauwlaan 29
2101 AJ Heemstede

Correspondentieadres:
Postbus 493
2100 AL Heemstede

T. 023 820 03 71
M. 06 24 88 74 25 (Joop)
M. 06 46 37 78 52 (Arie Johan)
F. 023 799 37 28
E. info@dexlegal.nl

Twitter @Dexlegal

Skype

Direct contact met een advocaat?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Bel mij terug