Mijn visie

Toegankelijk en ongecompliceerd

Advocatenkantoor Dex Legal biedt ondernemers maatwerk dienstverlening op een wijze die voor de ondernemer toegankelijk en ongecompliceerd is. Mijn uitgangspunt is om zoveel mogelijk in het verlengde van u als ondernemer te handelen. Bij Advocatenkantoor Dex Legal kunt u altijd rekenen op een partijdige advocaat die opkomt voor uw belangen

“Ik wil graag weten waar ik aan toe ben voordat ik een advocaat inschakel. Duidelijkheid over de te verwachten kosten helpt mij bij het nemen van de beslissing om een zaak uit handen te geven.”

Mr Joop Jansen

Advocatenkantoor Dex Legal is opgericht door mr Joop Jansen, een gedreven advocaat en met jarenlange ervaring in de advocatuur.

“In 2005 kreeg ik de kans om in de avonduren aan de Universiteit van Leiden een studie rechten te volgen. In 2008 ben ik cum laude afgestudeerd, met als specialisatie ondernemingsrecht waarna ik bewust heb gekozen voor het beroep van advocaat. Ik ben sindsdien werkzaam geweest op een middelgroot en klein advocatenkantoor waarbij ik veel ervaring heb opgedaan. In 2019 heb ik de specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid aan de Grotius Academie afgerond. Het ondernemen is naar mijn mening onlosmakelijk verbonden met het beroep van advocaat. Het opzetten van een eigen advocatenkantoor was dan ook een logische stap.”

E:  joop@dexlegal.nl

M:  06 24 88 74 25

Direct contact met een advocaat?

Binnen 24 uur wordt contact met u opgenomen.